Benvinguts al Centre d’Educació per a Persones Adultes, CEPA Artà. Va obrir les seves portes com a centre independent el 2009-2010. Aquest centre comparteix les instal·lacions de l’IES Llorenç Garcíasi Font.Va néixer a partir de la iniciativa del seu director, en Jaume Alzina, i amb el suport del seu equip directiu, als qui agraïm la seva constant col·laboració.

primi sui motori con e-max.it
Top Panel
Divendres, 28 Febrer 2020
NOTÍCIES
DESTACATS
CONTACTE
FOTOGRAFIES
A+ R A-

Matemàgia

Dilluns dia 17 de novembre al CEPA Artà es va realitzar un taller de MATEMÀGIA.

Es tracta d’una activitat del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats “Viu la cultura” i subvencionat pel centre.

A través del món fascinant de la màgia, i mitjançant números d’il·lusionisme que tenen com a base un procediment matemàtic, el Màgic Cloquell, va convertir l’aula de matemàtiques en un vertader espectacle. 

Als alumnes se’ls explicà els processos matemàtics amagats darrere cada efecte màgic perquè ells els poguessin fer i divertir-se amb la combinació de  matemàtiques i màgia. Amb els jocs proposats van veure amb senzillesa els principis de la probabilitat, la geometria o l’aritmètica.

 

Agraïm a Llorenç Cloquell la seva professionalitat i el seu entusiasme i als nostres alumnes la seva participació.

Llegeix més: Matemàgia

projecte bilateral

A partir dels vincles creats al llarg del projecte Grundtvig ”Exploring Routes to Learning” 2011-2013 entre l'Stirling Adult School i el CEPA Artà, ha estat possible realitzar un projecte bilateral amb la participació de professors d'ambdós centres i alumnes del CEPA Artà amb la finalitat de millorar la seva compentència digital i lingüística enfocada al món laboral i del turisme, a través d'activitats de video conferència, correu electrònic i jocs de rol amb nadius

Llegeix més: projecte bilateral